5 Temmuz 2010 Pazartesi

Dokunma!

8 yorum:

Anıl dedi ki...

Renklere kimsenin dokunduğu yok. Parçalı da duruyor, sarı-kırmızı da duruyor. Galatasaray kaç sezondur yapamadığı satışı mor forma sayesinde yapmıştı. Bir tercihtim bu. Çeşit her zaman iyidir de, renklerden cinsiyet ayrımcılığı yapanları ne yapacağız?

seer dedi ki...

morla satacaksak satmayalim!

blanka dedi ki...

sıkıntı yok yani. tribünde karşılıklı mor-pembe çekeriz artık.

arnawut dedi ki...

istemeyiz mor ya da pembe, parçalı giymezsek yanarız kor ateşlerde... :):):)

ulan ne güzel renklerimiz var, çeşit olsun diye farklı tasarımlar çıkartırsın olur biter. moruydu pembesiydi neymiş o öyle...

tiburon dedi ki...

@anıl

galatasaray kaç sezondur yapamadığı satışı mor formayla yapıyorsa, rahatsızlık galatasaray taraftarındadır zaten. pembenin/somon renginin cinsiyet temsili yüzünden istenmediğini kim açıkladı, en fazla yakası dikili pembe lacoste ile tribünümüzü ziyaret eden gençler için alternatif sembol denebilir.

turuncuyu sarı kırmızının karışımına, moru hala merak etmediğim bir sebebe bağlayanlar pembeyi itelemek için de illa ki birşeyler ayarlamıştır 2 yıl önce bu komikliğe başlamadan önce. yani morun satış sayısıyla falan da ilgisi yok bu organizasyonun.

renkler duruyor işte bakın orada parçalı forma diye bir savunma şekli yok, parçalı çıkarmayan yönetime darbe uygulanır zaten olasılık dahilinde değil o. tabi sen kimsenin dokunduğu yok diye giderli açılışlar yaparsan, biz de farklı renklere bürünebiliriz elbette.

Unknown dedi ki...

bırakalım renklerden cinsiyet ayrımı yapanların yedi sülalesini gaypride konvoyu kovalasın. para için sarı laci çubuklu bile satar hale gelecek miyiz onu düşünelim biz.

tatlisubaligi dedi ki...

Renklerimize de dokunmasınlar parçalımıza da!!!

Biz üzerimize düşeni yapar formamıza sahip cıkarız ama Galatasaray ruhuyla rengiyle alakası olmayan third kit formaları sacma dayanaklarla burnumuza sokmasınlar...

Anıl dedi ki...

@tiburon

Tribün ağzıdır değil mi bu 'gider yapmak?' Bana terstir o felsefe, satır aralarına 'gider' serpmedim ben. Ancak sen basbayağı tehdit ediyorsun. Gayet de güzel "Renkler orada" diye savunma yapılabilir, neden yapılamasın ki. Galatasaray'a başarı gelecekse bazı radikal kararları içime sindirebilirim. Ben farklı görüşlere açık olabiliyorum, sen yapabiliyor musun aynısını? Yoksa sürekli tehdit mi ediyorsun insanları?