24 Temmuz 2009 Cuma

Tobol Maçının Ardından


Kazakistan'da kendini yerden yere atan bu top tepme düşmanı kardeşlerimizi pek sevmemiştik, burada elektrik var gelin görün bahanesiyle yenik düşülen özlemi bitirmeye niyetlenmiştik.
Hem yeni heyecanlar vardı. Gişelere kadar sıfır kondüsyonla dağ tepe tırmanmayacaktık.

Elindeki karta bir de gözleri kısık uzaktan bakarlar ki kimisi gözlüğü bile takar bu kutsal eylem adına; kombinesinin numarasını arayanlar sayısı artacak mı'dan tut çök çök muhabbetlerine kadar işi götüreceğini umanlar var mı diye bakınıyorum sağa sola. Vaziyet sanıldığından iyi. Göbekte hemen çatının altında bitiveriyoruz. Sıcak ki direk boğucu, mecbur soyunacaksın. Keyfe keder üçlüler, takımın da rölanti hali gibi olumsuzluklar bir kenara kulağında burası kapalı tıngırtısıyla bir avuç insan debelendi durdu. İkinci yarı daha derli topluydu. Hepsinden öte güzel olan yeterli potansiyelin mevcudiyetinin her türlü görülmesi. Gelecek maçlarda daha sıkış tıkış, koltuğum ayağım kolum bik bik ötmeden güzel olacaktır.

Kimseyi koyamam yerine medyamız da sabah yine televizyondan görülen boşlukları değerlendirmiş olacak ki stadın boş kaldığından bahsetmiş. Daha bismillah ilk üçe zor girer aksiyonları başlamış hazırlık maçı kıvamındaki bir geceyle. Şimdi yazalım da bunları, ileride bakarız.

Gerçi Serdar da sahadan sakatlanıp çıkınca sezonu resmi olarak açmış olduk sanki. Yeni transfer Linderoth girdi aynı olayın müptelası olarak, selam etti gitti bir daha döner mi bilinmez.

Yine T'nin altında buluşmak üzere..

Hiç yorum yok: