23 Kasım 2009 Pazartesi

Cumartesiden Pazara Tünel

cumartesi gecesini tünelde geçiren ekipten bazı arkadaşlar geceden söz vermişti sayın savcıya ama uykuya yenik düşen bünyeler, pazar ataköydeki maça anca yetiştiler :) salona girdiğimizde 10-0 dan başladık maça, tribünde 50 kişiyle sezonun ilk maçında üst üste ikinci kez dünya şampiyonu olan takımımızı yalnız bırakmadık ve maçı 95-10 (nokianın yeni telefon modeli gibi) kazandık. ataköyden kiros yardımıyla bakırköye ordanda dolmuşla taksime geçtik. seer bey henüz adını koydumu bilmiyoruz ama ortaköy xl'in yerini alan yeni karargahı görmeye gittik. evin önü pankart boyamaya müsait. başka şeylere de müsait olduğunu deneyenlerden öğrendik. aliyavuz'la seer'in evi arasında füniküler hattı istiyoruz sayın başkan. yoksa o yokuş ebemizi siker.
ataköy-bakırköy-cihangir-taksim-ulus-mecidiyeköy denklemine, fatihin urfa şakasıyla yaratmış olduğu gerilimle son verdik. otoparkta ve sokakta herşey güzeldi, haftaiçinde kararlaştırdığımız gibi içeriye en az 1 saat önceden girdik. yine önceden belirlendiği gibi yerimizi sana göre hafif sola (tvden izleyenler için), bize göre hafif sağa kaydırdık. ilk yarı iyi bağırdık, ikinci yarının başında yine iyiydi kapalı ama ne olduysa yetmişten sonra oldu. 1-0 öndeyiz, rakip takım atak yapmaya çalışıyor, biz ise ne takım olarak ne tribün olarak baskı kuramıyoruz adamların üstüne, maçın bitmesine 20 dk kalmış, nevizade nevizade diye yırtınanlar var kapalıda. eski açık zaten seeen varya seeen mode on. bu bestelerle son yirmi dakikayı kurtarmaya çalışıyor tribün. ve o sırada golü yiyoruz. takımı gazlamaya yönelik hiçbir hareket yok malesef. kendimize kızıyoruz tribünde. böyle sevgiliye yönelik besteler, maç koptuktan sonra söylense hatta maçta hiç söylenmese veya sadece otobüste falan söylense daha efkarlı olmuyor mu sizce ? "sevgiliiim allah belanı versiiin!!!"

kuddusinin son düdüğüyle takım tünele doğru yol alırken,
beyoğlu'nun tüneli yine bizi bekliyordu..

2 yorum:

arnawut dedi ki...

bnmde maçtan sonra yazdığım gibi ultrAslan Arabesk olduk :D
Dediğin gibi otobüste falan söylesek bunları çok daha hoş olcak:)

Unknown dedi ki...

önümüz kış, vaktimiz uzun.. sokaklar soğuk ama olsun bizi birleştiren unsur hemzemin nihayetinde.. o sokak yürüyüşünün dinlendiren bölgesi olan vtunnel ;)

o tenhalık yine yakın vakitte coşar, belki bench arkasında sözlerimizi yerine getiririz? (denemek lazım)..