1 Haziran 2008 Pazar

Buenos Aires'e sevgilerle..

americadan, ispanyadan, almanyadan, macaristandan siteye sürekli girilmekte. yan tarafta görmüş olduğunuz world map'te siteye girenlerin lokasyonunu görebiliyoruz.. sürekli olarak burdur'dan, edirne'den, ısparta'dan
ankadan, gazianteplerden, antalyalardan ayrica samsun'dan hatta ve hatta adana'dan okunduğumuzu bilerek yazmaya çalışıyoruz. ancak, buenos aires'ten bu götü boklu siteye kim girer, kim tuşlar çıkaramadık.. burada biz bizeyiz.. argentina'dan takip eden arkadaş bize mail atarsa şükranlarımızı bir borç biliriz. öte yandan, bugüne dek, türkiye'nin ve dünyanın dört bir yanından bu blogu takip eden herkese teşekkür ederiz..
blogu takip edenler arasında bizi yakından tanıyanlar bilir fakat tanımayanlar için şunu söyleyeyim kendi adıma; biz bir grup değiliz ve hiçbir zaman bir grup olmadık, olmayacağız da. biz bir arkadaş grubuyuz, gece gündüz, yaş veya kuru demeden içen kafası güzel gezen ve hayatı siklemeyen bir arkadaş grubu olduğumuzu zannetmekteyiz. bu şekilde de devam etmeye çalışacağız. hepinize teşekkkürler..

Hiç yorum yok: