10 Şubat 2008 Pazar

Cumartesi ve ötesi

herşeyiyle harika bir cumartesiyi geride biraktik. bu hafta da cumartesiyi pazarla baglayip uzatabildiğimiz kadar uzattik. sahamizda manisa'ya alti gol atmamiz bir yana, kralin 3 gol atip ona inanmayanlari bir kez daha göt etmesi bizi tribunde karmakarisik etti. her golde üst üste sevinenler olduk. bir gol daha atar dedik atti. kafaya beraber yükseldik manisa'daki gibi ama kimseler gelmedi manisa'dan.

mac cikisi ilk kez koreo calismasina katildik, elimizden geldigi kadar yardim etmeye calistik, cok guzel biseyin ortaya cikacagi kesin, emeği gecenlerin tekrar tekrar yüreklerine saglik..

cumartesi boyle bitti bitiyor derken, kendimizi öglen vakti yine imperial'de buluverdik.. patriot, maje ve yenik sercedesle tekrar maslak yollarina düsüldü.. ilk macinda caferaga'da iki kisilik tribun performansinin rovansinda bu kez tribunlerde 20-25 kisilik bir kadro. artik agirligini tasiyamayan ve bir macta uc kere asilan ilk pankartti sanirsam bizimkisi.. macin son dakikalarinda hayirsiz dede üvey evlatlarina son bir kez bakti, el salladi ve salondan ayrildi. biz ise yine en son terkedenler olduk olay yerini.

eglenceli, bol sohbetli, boyali badanali yorucu bir cumartesi ve ötesi yasadik..

en kötü yani, yine az içtik..

Hiç yorum yok: