2 Nisan 2009 Perşembe

Bu Şehir Başka Şehir..

Herhangi bir deplasman söz konusu olmadan bir şehire gitmenin rahatlığını ve güzelliğini yaşadım geçen haftasonu.Baharın ilk kokusunu saldığı,güneşin içleri ısıtmaya başladığı güzel bir cumartesi gününe kafadaki onlarca problemi,kronikleşmiş sorunsalları bir kenara atarak başka bir şehirde uyanmak geçici bir terapi gibi geldi..

Çok sık periyotlarla olmasada dört yıldır gider gelirim Anadolu'nun güzel yüzü Eskişehir'e.Şehrin güzelliğinden öte şu hayattaki en çok sevdiğimiz bıyıklımız aliyavuz,kardeşim reo'nun ev sahipliği söz konusu bir kere..
.
Cumartesi sabah aliyavuz'un gurme kişiliği önderliğinde başlayan gezi şehrin nefis tatlarıyla devam etti,öğlen emremurat'ın porsuğa nazır şahane evinde alkol seansıyla kuş göçleri seyredildi,güneş batırıldı.Akşam saatlerinde şehrin lezzetleriyle tekrar kucaklaşan mideler milli maça eşlik eden alkolle çoşkuya ulaştı..

Bu kadar güzel,keyifli bir haftasonu için evini açan 'reo'ma,şehrin tatlarıyla haftasonu kaçamağını büyük bir lezzet şölenine dönüştüren 'aliyavuz'uma,keyifli sohbeti ve evinde ağırladığı için 'emremurat'a ,bir sürelik diyetin ardından mideye bayram havası yaşatan Kebapçı Hüsmen ve Tatlıdil Köftecisi'ne teşekkürlerimi sunarım.

Peşindeyiz Gezelim-Görelim Şehrin Lezzetlerini Tadalım Ekibi Temsilcisi ; ultrAs!

1 yorum:

voda dedi ki...

hehehe bu yazi ilac gibi geldi sinav haftasinda :)