7 Temmuz 2009 Salı

En Güzel Yaz Meyvesi

Her iki sezon arası, uyuşuk günlerin birinde telefonuma bir mesaj gelir. Sıra sıra takım isimleri. kiminin yanında (D) yazar.

Ha unuttum derken yeşil fonda sarı kırmızılıları aklıma getirip serinlik ve enerji verdi yine. Bundan güzel yaz meyvesi yok, hele iç anadolunun karasal iklimindeyken. Yine isimlere bakıp tepeceğimiz/tepemeyeceğimiz kilometrelerin hesabını yapmaya başladık. Bu arada, Kazakistan burdan kaç kilometre yahu? :S

9 yorum:

seer dedi ki...

arabayla mı uçakla mı? =)

kilometre bilmem ama tırlar bi haftada gider, uçak almaty e 4saatte.. almata tobol trenle kaç saat bakmak gerek.... ortalığı velveleye vermeyin kazakistan falan =)

Özgür Şeker dedi ki...

Kazakistan Asya'da :)

pAtriot dedi ki...

hazar denizinde arabalı vapur var mı acaba? eğer arabayla gidersek onu da göz önünde bulundurmak lazım :)

aliyavuz dedi ki...

mesajı gönderen ultras! kardeşime hürmetlerimi sunmayı unutmuşum. :/

seer dedi ki...

var...azerbaycandan kazakistana arabalı vapur seferi.... saldır starex.... ultras sezonun en kral hareketini yaptı vallahi... fikstür yaz ultras a gönder, fikstür cebinde

tiburon dedi ki...

rusya'ya en yakın yere dikmişler stadı. rus dil familyası temsilcisi göreve.

seer dedi ki...

gürcistan dışında vize isteyen yok... ama o masrafa kapalı kombinesi alınır... biz yüzümüzü batıya çevirelim.. bi sonraki tur rus takımı çıkar olmadı oraya gideriz ya da ben zaten orda olurum siz yanıma gelirisiniz =)

ultrAs! dedi ki...

Sezon başı sessizce fikstür cebinde kampanyası voda'mın yaz okulu meşguliyeti ile bu yıl tarafımdan sağlandı.Teşekkürlere bir rica ederim uçuruyorum.

Ali'm Yavuz'um en kısa zamanda görüşelim diyorum..

Ayrıca sezonun 12. haftasında bütün planlar iptal Bahtiyar aradı bizi bekliyor..

voda dedi ki...

kasımpaşa kasımpaşa'da oynansın. başka bişey istemiyoruz yüce federasyondan :)