17 Temmuz 2009 Cuma

Kabataş'ta Bir Gece Vakti

yeni ofisten bahsetmedim şimdiye kadar. aslında tam olarak işler rayına oturmadan yazmayı düşünmüyordum yeni mekan hakkında. nisan başında ayrıldığım işyerinden sonra tatil yaparken, gelen iş tekliflerini de değerlendirmeye almıştım. en cazip olanı evle aynı sokakta olan şirketti. 1 ay önce gidip görüştük, boş mukaveleyi imzaladık. yaz okulu bitene kadar haftanın üç günü mesaimiz var.

okuldan bahsetmişken, güneşi gördüm bende en sonunda. mideme sancılar girmedi henüz ama mezuniyet ihtimalini hesaplayabileceğim döneme gelmiş olabilmek bile kendi açımdan büyük başarı. mezuniyetten de bahsetmişken, iki arkadaşımız mezun oldu ama hala bi mezuniyet yazısı yazamadılar. parantez içerisinde amınıza koyayım diyorum inceden.

bu akşam sezonu açtık kazakistanda. asude üst katta izledik tribünden dostlarla. maçtan sonra yeni meskenimiz olan kabataş sahile indik alengirli cihangir yollarından. güzel muhabbet oldu yine. bir yayla planı daha yapıldı. sonra balık tutamamak için bir unkapanı organizasyonu planlandı. o da olmazsa yenikapıda mangal var haftasonu. bu arada ufaktan antep deplasmanına değinildi. öncesinde tobol maçı için pankart fikirleri ortaya atıldı. ve sonunda giden sevgiliye de kontra yapıldı. kabataşta bir gece vakti, kimbilir daha neler neler yaşandı.

yeni sezon, hiçbir beklentisi olmadan Galatasaray'ın peşinden koşan herkese hayırlı olsun..

3 yorum:

ultrAs! dedi ki...

Dun gece,mac bilmemne kanalinda abi evden cikmayi dusunmuyorum diyerek ardindan kabatasa kadar uzanan bir yaziyla beni kontrpiyeye dusuren en sorunlu gsm operatorum vodafone'uma sevgilerimi iletiyorum.. Butun pesinde olanlara yeni sezon hayirli olsun,vira bismillah..

voda dedi ki...

sen masrafa girme diye yavrum, nasılsa cumartesi gelicen.

r@mco dedi ki...

allah ıslah etsin...