3 Ocak 2009 Cumartesi

İçim rahat etmiyor..


önceki aksamdan basladik şu saatte şurda yok imperyalde yok bilmem kim nerde falan diye. iki araç (normal bildiğin vasıta), şoförlerle birlikte toplam 15 kişi, fena bi trafik ve sonunda maslaktaydık. kepez vs. gibi takımlarla oynarken gel(e)meyenlerin hepsi ordaydı yine. herşeye rağmen süper tribün yapıldı ancak hiç "taşkınlık" olmadı. oysa ne güzel olurdu girseydik sahaya, vursaydık orospu çocuğu mirsada..

maç çıkışı otoparkta yine aynı iki aracı beklerken, bitanesinin çoktan karşıya geçmiş olduğunu öğrendiğimizden yaklaşık 10 dk sonra, diğer aracın içinde 7 kişiyle otopark çıkışına gelmesiyle, yağmurun altında boş araç bekleyen bünyeler otobüs durağının yolunu çoktan tutmuştu bile. bi de ramço, kenya'dan selçuk-uni gelmiş 8 kişi. çocuklara "yer var mı, bizi metroya kadar atar mısınız" dediğimizde, "abi 8 kişi geldik, dobloyla" cevabını aldığımızda aklıma ilk sen geldin. ne güzel de yetiştirmişsin :)

bir de salona girmeden önce, tiburon'un "bugün takımın başında Cevat Güler mi olcak acaba" sorusu var ki, hiç girmeyelim o konuya desem bile hala gülüyorum ulan :)

- Galatasaray Cafe Crown, Beko Basketbol Ligi’nin 13. haftasında Ayhan Şahenk Spor Salonu'nda Fenerbahçe Ülker ile karşılaştı. Baştan sona önde götürdüğümüz mücadeleden ekibimiz taraftarımızın da muhteşem desteği ile 78-62 galip ayrıldı. Galatasaray Cafe Crown'da en skorer isim 23 sayı ile Hüseyin Beşok oldu.

@ peşindeyiz

5 yorum:

r@mco dedi ki...

tv başında izlerken pota arkasında gördüğüm o "selçuk üni" pankartı hakikaten beni çok duygulandırdı...o pankartı hep emin ellere teslim edebilmeyi istemiştim..sanırım başarmışız...

voda bu arada "uni of pesindeyiz" de selçuk üni 1. sıradaki yerini korumakta..bilmem farkındamısın :)

seer dedi ki...

r@mco yorum yazıcağına yazı yazsın

voda dedi ki...

kanka selçuk fena, zıpkın gibi elemanlar :)

pAtriot dedi ki...

1 doblo 8 kişi...

takdir edilesi..

r@mco dedi ki...

kanka yorum olmadan yazı olurmu yahu :)

bu ara "karmakarışık" etiketine sahibim...kendimi herhangi bir "kvm" etiketine yapıştırdığım anda yazıcam yazımı...