7 Haziran 2009 Pazar

Air İsmail


Dünden kalan bir atraksiyon olmadığından sakince bir Pazar sabahı beklentisizce gazeteyi açıp açacağıma pişman edince bu öküz oğlu öküz, kendisini halka yakından tanıtma vakti geldi dedim.


Öncelikle bu adam ( lafın gelişi ) Beşiktaşlı olmasıyla bilinir. Yıllardır tüpçünün dizinin dibinden ayrılmayıp, takım her sene istikrarlı şekilde boka sarınca suçu teknik direktöre atıp nicelerini yemiştir. Tigana'nın giderken Beşiktaş'ın içindeki en büyük düşmanlardan diye bahsettiği dingildir. İzlemediği maç hakkında maç özeti yazıp uydurma pozisyonlarla gönüllerde taht kurmuştur. Saviola'nın gelmediği maçtaki fikirlerini yazmış, Kluivert'ı göndermedik klüp bırakmamış olup; olmadık röportajlarıyla bilinir. Ünlü topçular olur genellikle, Drogba'dan, Ronaldo'suna fotoğrafları vardır boy boy.

Bugün de yine yazacak birşey, zaten futbola dair edecek iki kelamı bulunmadığından yazmış da yazmış. Anlıyoruz ki Sabri'nin evde yiyecek ekmeği yok. Yönetim de cevap olarak stad yapıyoruz diye bahane etmiş. Ulan gerizekalı İsmail, stadın yapımıyla Galatasaray klübünün alakası yok da devlet yapıyor diye ağlamaktan sünger ettiniz yerleri yıllardır; hala neyin stad borcu harcı kredisi er'i. Bunlar için Fatih Terim'den yardım istiyor bir de, o da gidecek başkanım yanlış yapıyorsunuz bakın çocuklarımız aç aç top oynuyor diyecek anladığımız kadarıyla.
alemde ismail patriot, gerisi don kişot..

1 yorum:

mischa dedi ki...

bu kadar şahsizyetsiz haberler yapılamaz. Biz baktığımız anda anlıyoruz ne olduğunu ama insanları kandırıyorlar. her zamanki gibi yine hürriyet ve milliyet...