13 Haziran 2009 Cumartesi

Biz.den Haberler..

* kenya muhabirimiz ultrAs!, kepini attı ve herşey bitti. son üç kenya deplasesinde yaşananlar unutulmaz. dönüş yolculuğu için hazırlıklar sürerken, ultrAs! tüm detayları bildirmekle mükellef.

* kütahya'da geçtiğimiz cuma günü sabah erken saatlerde yaşanan sıcak çatışmada "azamiyetin azamiyetinde" olan acar muhabirimiz patriot, ortalama için son taktik faullerini kullanarak diplomayı kaçırıp gelebilir. bitsin artık bu hasret, patriot biraz gayret.

* ankara sokaklarında ise ramço ve sokak tayfası ağustos için gün sayıyor. gelişmeleri daha sonra kendisinden söke söke alırız.

* çorlu semalarında da ilginç gelişmeler kaydedildi dün gece. muhabirimiz seer'a ulaşmak neredeyse imkansız. mucan'ın bu akşam beyoglunda sahne alacağını bildirmişti, geliyorsa haber vermeli. öte yandan, ѓeo hep böyle yazacaksa "sessiz geceler" rakıyla devam etmeli. eline sağlık kardeşim.

* maltepedeki kaybedenler kumsalında ise kimliği tespit edilemeyen bir ceset bulundu. bir elinde şarap şişesi, diğer elinde ise karnesi bulunan bu liseli genci intihara iten sebepler araştırıladursun, tiburon'dan her an bir karne hikayesi gelebilir.

* oldcity'de domain skandalının yankıları sürüyor. ucuza kapatmak için katalan uzantılı domain peşine düştüğü haberlerini yalanlayan aliyavuz, bu işin peşini bırakmayacağını açıkladı.

* edirne'de 7.sezon finalinden başarıyla dönen voda'ya sakarya yolları gözüktü.

Hiç yorum yok: