18 Ağustos 2009 Salı

Düğün Dernek Denizli



Geçen senenin içerdeki ilk maçı yine Denizli idi. Tek kombinesiz tribün de bilet fiyatlarına kurban gitmiş, yeni açık boş gözükmüştü. Bu sene de esasında fiyatların yüksek olması, buna mukabil önümüzdeki hafta 2 maç daha olmasına rağmen stad tepeleme doluydu. Elano 30 dakika oynasın da bir göreyim tribi midir bilinmez, öbür olasılığı düşünmek istedim tribüne çıktığımda.

Maç öncesi takımda oluşan genel havayla fındık fıstık havası verilse de, bize ters gelen bir takımdı aslında. İki senedir maçı koparana dek su kaynatmıştık keza. İlk yarısıyla benzer sinyaller verdi yine. İkinci yarının başında tribün iyice maça yüklendi, aşırı yüklenmeden motor soğumaya başlarken gol geldi. Takımı da, tribünü de rahatlattı. Yılların kanayan yarası duran toplardan hemen her maç gol bulmaya başladık. Böyle sıkışan maçlar için iyiye işaret diyoruz.

Kapalı, üstüne koyarak gitmeye devam ediyor. Bir el ayak alışması, ivmelenme olduğu kesin. Şimdiye kadar görülen skor rahatlığı olmadığında ne olacağı meçhul ama esintileri Denizli maçında verildi gibi sanki. Yediğimiz golden sonra kenarlara verilen mesaj gerekli mercilere ulaşmıştır umarım. Bu dürtükler olmaya devam edecek, etmek zorunda zaten. Maça bununla alakalı neredeyse bir düzine pankart hazırlayıp da sokamayan Parçalı'ya da geçmiş olsun diyelim bu konuya girmişken. Ayrıca neredeyse 4-5 yıldır düşük ritmde, kimilerine göre sıkıcı bulunan bir tonda söylenen basit saldır galatasaray nağmesi; üzerinde oynanıp efekt katılınca maç kazandıran tezahürat haline geldi.

maçtan önce düğün,
maça daha çok var,
t'nin altı bomboş,
aferin çocuklar..

1 yorum:

ultrAs! dedi ki...

Persembe aksami saat 21.45'te baslayacak olan Esenler Belediyesi Toplu Sünnet Solenine tam kadro olarak davetliyiz.ilanen duyrulur.