2 Aralık 2008 Salı

beste hakkında..

ayık değildik hiçbirimiz, çok güzeldi kafamız. bir beste yapmışız, yaparken bile sakınmışız hayattan. sessiz ve kederliymişiz yaparken. madem ilk defa beğenilen bir şey yapmışız, avaz avaz suskunluklarımıza aynen devam olsun o zaman.. senin için cimbom, sadece senin için.



4 yorum:

tiburon dedi ki...

davulu yarım saatte dönen direksiyon, peşindeyiz kaplamalı serçedese ne de güzel yakışmıştı o fütursuzca yükselen sesler, yankılanan nidalar. Şimdi serçedes bile başını alıp gitti.

siktiri boktan bir istanbulspor maçında patlak rüzgar panelleri arasında dalgalanan pankart, umuttu ya onun adı, sessiz ve kederli dinlenecek işte bazı bazı, baskı diyarında bir gün uğrunda boşa çile çekilmediğini haykırmak adına belki.

esmerrrr dedi ki...

sonunda beste istenilen yere geldi hakkını aldınız helal olsun süper

Lebowski dedi ki...

geldi mi gitti mi orası şüpheli.

böyle de güzel ama playlist icabı bayan basket maçlarının 4. periyotunun 3.22 inci saniyesinde, bağcıların, çanakkalenin, burhaniyenin en dip salonlarında haykırmak daha başkaydı, bambaşkaydı.

Saygılarımla,
Hasan
Yldz Tek!

r@mco dedi ki...

sayfanın sağ üst köşesinde bulunan "peşindeyizturizm"e ait aracların her birinde,ortaköyde rutubetli bir evin dumanlı ortamında,sivas-yozgat arası bilmem kaçıcı kilometreye ait bir dere kenarında vs...Buraların hepsinde çok daha değişik duygularla söyledik biz bu besteyi...

BİZ ? KİŞİYİZ,BİRBİRİMİZİ BİLİRİZ...