4 Ocak 2009 Pazar

3x + 2 = Engelsiz Aslanlar..

Sabahın bir vakti...

yaklaşık 12 saat evvel biten bir maçın yorgunluğunu atamadan yola koyulan bu bedenler, uykularını bile tam alamadan kendilerini yine bir salonda buldular.

Dün akşam da bugün sabah ta sahadaki renk aynıydı. Fakat tek fark dün akşam salon kapasitesinin 2 katına yakın insan varken, bugün hem de sezon başı hangi salon olsun tartışmasının yapıldığında herkesin en çok istediği salon olan Ahmet Cömertte sadece 15 kişi mevcuttu..

Bi yerde bir hata var..

Acaba bir çok insanın düşündüğü gibi rakip takım nefreti gerçekten de takım sevgisinin önüne mi gecmeye başlamıştı. şahsım adına bugün o salonda 15 kişiyi görünce gerçekten de bu durumun gerçeklik payının yüksek olduğunu düşünmeye başladım..

Yapmayın abiler, kardeşler..

Bugün sahadaki takım belki Türkiye de hiç bir takımın erişemeyeceği büyük zaferlere imza attı. Ve bu takım bizlere bu sevinci yaşatmak için sabaha karşı 4te antrenmana çıkıyorsa ve biz uykumuzdan 1-2 saat fedakarlık edemiyosak biz de bi sorun var demektir..

___________________________________________________________________



Galatasaray Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımı, Deplasmanlı Süper Lig'in 3. haftasında İskenderun Engelliler Kulübü'nü 98 - 32 mağlup etti.


Galatasaray Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımı, İstanbul'da konuk ettiği İskenderun Engelliler'i 98-32 mağlup etti. Galatasaray bu sonuçla üç haftası geride kalan Deplasmanlı Süper Lig'de namağlup ünvanını da korumuş oldu. Karşılaşmada Galatasaray'dan Ferit Gümüş 26 sayıyla takımımızın ve karşılaşmanın en skoreri olurken, yine takımımızdan Matt Scott ve Şuayp Kablan 15'er, Selim Sayak ve İsmail Ar da 13'er sayıyla oynadı.

1. Periyot: 29-6
2. Periyot: 29-12
3. Periyot: 20-4
4. Periyot: 20-10

Hiç yorum yok: