24 Şubat 2009 Salı

Florya Topraktı O Cesur



Bir kaç ay önce karşılaşmıştık Boğaza nazır... Hani demiştik keşke gelsen, sen ise öyle manedar bakıyordun ki.... Gün bugünmüş kaptanım.... Ama keşke şimdi kabul etmeseydin.. Kendi iktidarlarını ayakta tutmak için seni kurtlar sofrasına atıyorlar.. Biz bu filmi daha önce de izlemiştik bilirsin... Şimdi bu Kalli sana tavsiye vermeye kalkınca ne olacak? Küçük Adnan gelip bu Lincoln'ün huyuna gitmen lazım deyince ne diyeceksin? Ah seninde bizim gibi sevgimizi suistimal ediyorlar ya ona yanıyorum.. Lakin aşk bu, bilirim ne akıl bırakır, ne sağ, ne duyu...
Büyük Kaptan işin zor hem de çok zor.. Bu memleket haset dolu, bu memleket kıskanç.. Fatih Terim sonrası hangi teknik direktör başarılı görüldü ki sen görüleceksin? Şampiyon olupta yaranamayanlar var.. Hagi yi denediler tutmadı, şimdi sıra sende.. Ümidin kırılmasın.. Seni biz gibi kimse sevmez bilirsin.. Kendi takımına ana avrat sövenler sen başka bir takımın hocasıyken yaptığın bir el hareketine takmışken, bize unut denmiş ama unutamamıştık.. Peşinen fikrimizi söyleyelim de daha sonra yanlış anlaşılma olmasın.. Başarılı olsan da olmasan da sen bizim her yerinden kanlar akarken, kemiklerin kırıkken oynamaya devam eden Büyük Kaptanımız olarak kalacaksın.. Evet belki hazır değilsin, belki tecrübeli değilsin ama biz mantık değil aşk evliliklerine inandık.. Geçmiş boka sardı, bu işin sonu da boka sarabilir ama biz bu aşkı yaşayacağız.. Mantıklı açıklamalara körüz.. Tutkuluyuz..
Belki birileri bizim aşkımızla bizi kör edip pasifize ediyor.. Sayın Sezgin nasılsa sonra tazminat vermeyiz ailenin çocuğu diye de böyle bir karar vermiştir belki de... Sen bu takıma şampiyonlar ligine kaldırırsan, tecrübeli ve isimli bi adam lazım diye, kalamazsak kalamadık diye seni göndermek isteyecekler... Varsın olsun... Sonunu düşünen kahraman olamaz diye bağırmıyor mu televizyon kahramanları? Geçirilen günlerin heyecanı yeter bize.. Ve eğer Galatasaray bir ruh ise ki kesinlikle ruhtur o zaman ikinci defa tekrar kalksın o kupa elinde!

Hiç yorum yok: